JERSIKA Parmesani krõpsud

JERSIKA Parmesani krõpsud
Loading...
  • Energiasisaldus (KJ)
    1999 KJ
  • Energiasisaldus (kcal)
    477 kcal
  • Rasvad
    19 g
  • Millest küllastunud rasvhapped
    0,1 g
  • Süsivesikud
    65 g
  • Millest suhkrud
    4,6 g
  • Kiudained
    3,7 g
  • Valgud
    4,6 g
  • Sool
    2 g
Koostis: kartuligraanulid, kartulihelbed, tärklis, taimeõli, päevalille letsitiin, maitseainesegu (vadakupulber (piimast) sool, dekstroos (maisi), maitsetugevdaja (mononaatriumglutamaat, dinaatriumguanülaat), piimavalgud, juustupulber (Parmigiano-Reggiano juustust), suhkur, pärmiekstrakt, lõhna-ja maitseained, happesuse regulaator (piimhape), maitseaine, lõhna-ja maitseained (piima-ja selleripulbriga))

Allergeenid

Piim, 

Seller, 

Parmesani juustu maitsega krõpsud, mis ei ole õlis praetud

  • Tootja
    SIA GLEAR Ltd
  • Toodetud riigis
    Latvia
  • Kogus / kaal (tk)
    90
  • Koguse ühik
    g
  • Karbis/kastis (kokku)
    18 tk
Tasuta kohaletoimetamine ÜLE EESTI alates 60 €
JERSIKA Parmesani krõpsud

Vali soovitud kogus:

18

Parmesani juustu maitsega krõpsud, mis ei ole õlis praetud

  • Tootja
    SIA GLEAR Ltd
  • Toodetud riigis
    Latvia
  • Kogus / kaal (tk)
    90
  • Koguse ühik
    g
  • Karbis/kastis (kokku)
    18 tk
  • Energiasisaldus (KJ)
    1999 KJ
  • Energiasisaldus (kcal)
    477 kcal
  • Rasvad
    19 g
  • Millest küllastunud rasvhapped
    0,1 g
  • Süsivesikud
    65 g
  • Millest suhkrud
    4,6 g
  • Kiudained
    3,7 g
  • Valgud
    4,6 g
  • Sool
    2 g
Koostis: kartuligraanulid, kartulihelbed, tärklis, taimeõli, päevalille letsitiin, maitseainesegu (vadakupulber (piimast) sool, dekstroos (maisi), maitsetugevdaja (mononaatriumglutamaat, dinaatriumguanülaat), piimavalgud, juustupulber (Parmigiano-Reggiano juustust), suhkur, pärmiekstrakt, lõhna-ja maitseained, happesuse regulaator (piimhape), maitseaine, lõhna-ja maitseained (piima-ja selleripulbriga))

Allergeenid

Piim, 

Seller, 

Brändi tutvustus

JERSIKA

JERSIKA

Jersika brändi näol on tegemist uudse tehnoloogia abil valmistatud krõpsudega, mille tootmisprotsessis kasutatakse kartuligraanuleid – täpsemalt pannakse graanulid protsessorisse, mille tulemusel saavad need kõrgel temperatuuril vaakumpressimise teel endale uue kuju.

0
Teie ostukorv on tühi!

Tundub, et te ei ole veel ostukorvi tooteid lisanud.

Sirvi tooteid