JERSIKA Mango salsamaitselised krõpsud

JERSIKA Mango salsamaitselised krõpsud
Loading...
  • Energiasisaldus (KJ)
    1985 KJ
  • Energiasisaldus (kcal)
    473,26 kcal
  • Rasvad
    18,91 g
  • Millest küllastunud rasvhapped
    0,03 g
  • Süsivesikud
    65,55 g
  • Millest suhkrud
    4,02 g
  • Kiudained
    3,88 g
  • Valgud
    4,19 g
  • Sool
    1,66 g
Koostis: kartuligraanulid, kartulihelbed, tärklis, taimeõli, maitseainesegu: dekstroos, sool, maltodekstriin,maitsetugevdaja (E621), happesuse regulaator (E262, E296), fruktoos, sibulapulber, tšillipipar, mangopulber, paprikamaitseaine, kartulikiud, küüslaugupulber, vürtsiekstrakt (kurkum, köömen), lõhna- ja maitseained, päevalille letsitiin.

Allergeenid

Piim, 

Mango-salsamaitselised krõpsud, mis ei ole praetud õlis

  • Tootja
    SIA GLEAR Ltd
  • Toodetud riigis
    Latvia
  • Kogus / kaal (tk)
    90
  • Koguse ühik
    g
  • Karbis/kastis (kokku)
    18 tk
Tasuta kohaletoimetamine ÜLE EESTI alates 60 €
JERSIKA Mango salsamaitselised krõpsud

Vali soovitud kogus:

18

Mango-salsamaitselised krõpsud, mis ei ole praetud õlis

  • Tootja
    SIA GLEAR Ltd
  • Toodetud riigis
    Latvia
  • Kogus / kaal (tk)
    90
  • Koguse ühik
    g
  • Karbis/kastis (kokku)
    18 tk
  • Energiasisaldus (KJ)
    1985 KJ
  • Energiasisaldus (kcal)
    473,26 kcal
  • Rasvad
    18,91 g
  • Millest küllastunud rasvhapped
    0,03 g
  • Süsivesikud
    65,55 g
  • Millest suhkrud
    4,02 g
  • Kiudained
    3,88 g
  • Valgud
    4,19 g
  • Sool
    1,66 g
Koostis: kartuligraanulid, kartulihelbed, tärklis, taimeõli, maitseainesegu: dekstroos, sool, maltodekstriin,maitsetugevdaja (E621), happesuse regulaator (E262, E296), fruktoos, sibulapulber, tšillipipar, mangopulber, paprikamaitseaine, kartulikiud, küüslaugupulber, vürtsiekstrakt (kurkum, köömen), lõhna- ja maitseained, päevalille letsitiin.

Allergeenid

Piim, 

Brändi tutvustus

JERSIKA

JERSIKA

Jersika brändi näol on tegemist uudse tehnoloogia abil valmistatud krõpsudega, mille tootmisprotsessis kasutatakse kartuligraanuleid – täpsemalt pannakse graanulid protsessorisse, mille tulemusel saavad need kõrgel temperatuuril vaakumpressimise teel endale uue kuju.

0
Teie ostukorv on tühi!

Tundub, et te ei ole veel ostukorvi tooteid lisanud.

Sirvi tooteid